Sixten, Henry, Astrid m fl


Äntligen har jag hittat en enkel och snabbsydd vagnsmobilsmodell. Jag har tidigare sytt lite krångligare varianter och har insett att det aldrig kan löna sig att sälja dem. Men nu har jag nog hittat en lönsam variant. Mobilerna har fått passande personliga namn och kommer att finnas till försäljning på Zillstar och Signerat.se. Om du är snabb, kanske du hinner köpa en här av mig direkt…
7 kommentarer på “Sixten, Henry, Astrid m fl

 1. Hej. Helt underbara saker du gör!

  Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

  Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

  När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

  Vem ansvarar för att köpet går igenom?

  När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

  Kostnader

  Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

  Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

  Varma hälsningar

  Hanna och Johanna

 2. Henry är så fin och pryder nu vår bruna sjuttiotalsvagn. Irma tittar glatt på honom och jollrar var vaken stund. Tack!!

  /emma

 3. hej igen anna!

  jag åkte till vårat torp och glömde svara dig innan. hoppas du inte skickat iväg dina fina tanter och farbröder ännu. jag skulle gärna vilja ha den som är andren från vänster. skicka den till:

  emma oscarsson
  oljekvarnsgatan 17a
  414 65 göteborg

  tack! /emma

 4. Hej Emma! Vad kul att du gillar dem. Jag har inte lämnat dem ifrån mig ännu så det är bara att välja, om du inte tycker att de syns tillräckligt på bilden så kan jag maila fler bilder. På signerat säljer jag dem för 120, men ditt pris är 80 om du fortfarande är intresserad. Får jag din adress så skickar jag den och en faktura.

  //ANNA

 5. hej!

  jag vill köpa en sixten, eller en henry eller en astrid till en irma! vad fina de är! fin var också väskan som du fixade åt henne. tack för hjälpen!

  passar det bäst att köpa här eller någon annanstans?

  /emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.