Perforerad board ftw!

Perforerad board

Perforerad board

 

Åh! Det känns som att denna perforerade board har förändrat mitt liv. Eller… kanske inte förändrat mitt liv. Men i alla fall underlättat det ganska mycket. Nu kan jag på ett lätt och smidigt sätt ta bra produktbilder på mina grafiska tryck. Under många år har det varit ett stressmoment som har skapat irritation hos mig. Jag skulle hitta ramar, rama in, hitta den perfekta platsen, städa, invänta rätt ljus osv osv. Nu slipper jag det.

 

Det finns vit perforerad board att köpa, men jag valde att måla min själv för att få samma vita nyans som väggen den skulle placeras på. Nu är den uppe och är väldigt användbar.

 

Men det kan ändå vara svårt att arbeta i hemmet. Det finns annat och andra som vill ha uppmärksamhet…
5 kommentarer på “Perforerad board ftw!

 1. Hej Anna!

  Jag blev så sjukt inspirerad när jag såg din snygga moodboard så jag tryckte plattan i mattan och hämtade hem ett stycke perforerad masonit. Men. Nu står jag här och har fasen ingen aning om hur jag ska ta mig an det här stycket. Vilken färg har du använt? Har du slipat ytan före målning? Som du säkert förstår så har jag tummen mitt i handen men får lätt ‘feeling’ och tror att jag kan….. Sen undrar jag vad du har använt för krokar. Vore så sjukt tacksam om du kunde ge mig lite tips på vägen. Tanken är (var) att det skulle bli en härlig anslagstavla/ nyckelplats i hallen…..

  Tacksam för en hjälpande hand;)/ Catrin

  • Hej!

   Vad kul att jag inspirerar! Det är faktiskt inte så svårt. Jag använde vanlig matt väggfärg att måla med (jag valde samma kulör som jag hade på väggen). Jag slipade inte ytan, men jag torkade av den så att det inte var så mycket lösa spån (jag tror till och med att jag dammsög den). Jag kommer inte ihåg namnet på krokarna men jag gick till en vanlig byggvaruhandel och frågade efter krokar till perforerad board, och sa att det är sådana där krokar man brukar ha när man hänger upp verktyg.

   Lycka till! Om det är möjligt skulle jag gärna vilja se resultatet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.