Och fler katterDessa katter tillhör det som jag är mest nöjd med att ha sytt. Tyvärr är de ganska tidskrävande och har ganska många olika moment i tillverkningen. Det ska ritas, klippas, nålas, sys, klippas, vändas, stoppas och sys. De är inte alls sådär enkla som många av mina övriga projekt är. Därför har jag inte orkat sy så många. Men nu, i semestertider, fick jag ett ryck och sydde några exemplar igen. Två av dem, Charlie och Janne, kan du hitta på signerat.se. Jag lade dem under kategorin “till barnrummet” för om jag ska vara ärlig tycker jag att de är lite för fina för att lekas med. Jag har även några fler på gång, men de tror jag att jag behåller själv.
En kommentar på “Och fler katter

  1. Söta katter!
    Tack för din kommentar på min blogg. 🙂 Visst är det härligt att jobba med vintage/retro-tyger?
    Kul att ha hittat till din blogg också, har just lagt till den i läslistan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.