H E J ! Vad trevligt att just du har hittat hit.

Leveransvillkor

Priser
Alla produkter anges med pris i svenska kronor inklusive moms (25 procent). I varukorgen ser du det totala priset inklusive moms och frakt.

Betalning
Och form erbjuder betalning via kort.

Väljer du kortbetalning som betalmetod skickas du vidare till Paypal som ser till att din kortbetalning sker säkert. Det går bra att betala med både Visa och Mastercard.

Fraktkostnad
Och form har en enhetsfrakt på 29 kr och gäller inom Sverige. Vid förfrågan om utlandsleverans kan ni mejla till info@ochform.se för att se om sådan är möjlig.

Leveranstid
Dina varor skickas med Posten och leveranstiden hem till dig är max 6 arbetsdagar. Om paketet är skrymmande och inte går ner i en vanlig brevlåda kommer du att få en avi om uthämtning på ditt närmsta postombud.

Reklamation
Om du inte är nöjd eller om du har fått fel vara kan du kontakta mig så fort som möjligt via info@ochform.se.

Retur
Om du vill returnera en vara kan du kontakta mig via info@ochform.se så snabbt som möjligt så löser vi det. Ångerrätten gäller i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick. Returen sker på egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket.

Byte
Om du vill byta en vara kan du kontakta mig via info@ochform.se så berättar jag hur du ska gå till väga. Bytesrätten gäller i 14 dagar från den dag som du tog emot varan. Returfrakten sker på egen bekostnad.

Återbetalningsskyldighet
Om du utnyttjat din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur.

Kontakt
Och form
Anna Corneliusson
Sandlyckevägen 1a
475 42 HÖNÖ

info@ochform.se
0793-32 32 87

Instagram: http://instagram.com/ochform
Facebook: https://www.facebook.com/Ochform