För oroliga bebismagarEn dag när lillkillen hade ont i magen och inget verkade få det att lätta fyllde jag min värmekudde med varmt vatten och lade på hans mage. Det gjorde att han slappnade av, och jag tror att det onda i magen gjorde lite mindre ont. Därför har jag nu sytt en gäng med vetevärmare. Själva kuddarna innehåller helt vete som blir varmt efter några sekunder i micron. Till dem sydde jag små örngott som är sköna att ta på när kudden är alltför varm och fuktig. Kuddarna är ca 15×15 cm och passar bra på en bebismage. De kan givetvis även användas på kalla fötter, händer eller där det behövs lite extra värme.
2 kommentarer på “För oroliga bebismagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.