Ännu fler hållare


I dag fanns det äntligen tid för pyssel. Jag började med napphållarna som ska säljas på Zillstar. Eftersom de prickiga gick bra i förra omgången så sydde jag fler sådana nu. Jag gjorde även några i andra tyger. För ett tag sedan beställde jag hängselklämmor hos en grossist, så nu har jag 200 st! O-ringarna hade jag dock endast 11 st av, men det var kanske lika bra…

Jag har en ovana att bli alldeles för ivrig när jag syr. Och det kan lätt bli ett helt förråd med en produkt, när jag egentligen kanske bara behövde en. Därför år det nog bra att det inte fanns så många o-ringar. För nu kan jag avvakta och se vilka av napphållarna som säljs, och så kan jag hellre göra fler av det tyget senare.

Napphållarna är sydda i vanligt bomullstyg, några nya och några secondhandtyger, och jag syr dem på min vanliga Janome. Trixet är att jag använder sylim och monterar ihop dem helt och hållet innan jag syr sömmarna som håller fast o-ringen och klämman. Det blir lättare att sy då och de blir även lite säkrare. Det gör även att jag slipper zick-zacka kanterna, för de hålls samman av limmet.
5 kommentarer på “Ännu fler hållare

 1. Om du har 200st klämmor kanske du skulle vilja sälja några till mig? om inte annat, vilken grossist har du köpt som hos? vet inte vart jag ska få tag i sånna annars, känns orimligt att betala 59:-/4pack.

  Maila mig gärna på. jannueng@gmail.com

  Mvh
  Jenny

 2. hejsan! jättefina napphållare du gjort..är själv sugen på att göra några, har o-ringar men hittar inga hängselklämmor..får man fråga vart du köpte dina?
  har letat land och rike runt känns det som…

 3. hejsan får man lov och fråga var du köpt dina hängelsklämmor från, vilken grossist. Har letat som en tok! Betalar i dagsläget 11 kr styck vilket känns dyrt!

  Jättefina saker du gör!

  MVH

  Klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.