Välkommen hem till mig!

Det har varit några hektiska dagar för mig med förberedelser och förberedelser. Imorgon är det nämligen dags för årets upplaga av Konstvågen. Under Konstvågen är det konstnärer, konsthantverkare och slöjdare som under en helg öppnar sina hem eller ateljéer för besökare och visar sina verk. Konstvågen (eller ateljéerna/hemmen) är öppna under lördag och söndag (3-4 augusti) kl 10-18.

 

Jag bjuder på en bild från förra året som jag deltog. Om du vill ha dagsfärsk information får du gärna följa mig på Instagram. Där heter jag ochform.

 

Hoppas att vi ses!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>