Jag kan även sticka…


Jag gillar mest att sy, men ibland blir någon enkel stickning istället. Denna mössa stickade jag till lillkillen innan han föddes, men det är inte förrän nu som den är lagom. Jag funderade på att fodra den och har inte riktigt gett upp den tanken ännu. Mössan är stickad i mjukt Eskimo-garn och mönstret kommer från en Drops-tidning. Jag hade gjort en likadan till mig själv några år tidigare men denna gång stickade jag med enkelt, istället för dubbelt, garn och lade bara upp hälften av maskorna. Storleken var en ren chansning som ju faktiskt blev riktigt bra.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>